Bu haber kez okundu.

JANDARMA BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ
banner229

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi kapsamında Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan “Sürücü Seyahat Karnesi”ni sosyal medyada #trafikkarnem hashtagi ile twitter adresine yükleyen ve Siirt ili genelinde en çok beğeni alan Sancaklar Ortaokulu 6/İ sınıfı öğrencisi Muhammed Eren SAĞLAM, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca ödüllendirildi.

Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık yaratılması; çocuklarımıza ise trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi, bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla İçişleri Bakanlığınca hazırlanan “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi uygulamaya geçirilmiştir.

Bu proje kapsamında Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan “Sürücü Seyahat Karnesi”ni sosyal medyada #trafikkarnem hashtagi ile twitter adresine yükleyen ve Siirt ili genelinde en çok beğeni alan Sancaklar Ortaokulu 6/İ sınıfı öğrencisi Muhammed Eren SAĞLAM, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca ödüllendirilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.