Bu haber kez okundu.

Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Hilmi Atabay, İzmir İl Jandarma Komutanlığına Atandı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Jandarma Genel Komutanlığı Personeli 2020 Yılı Atama ve Terfileri Resmi Gazete'de yer aldı. Siirt Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Huseyin Hilmi Atabay İzmir İl Jandarma Komutanlığına atanırken, Hatay Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin Siirt Jandarma Alay Komutanlığına atandı.

Gece-gündüz, yaz-kış, dağ-bayır demeden başta terörle mücadele olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı ‘ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışı içerisinde azim ve kararlılıkla mücadele eden Siirt Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay’ın Siirt’e atandığından buyana halkla iç içe olması vatandaşlar tarafından her zaman sevilen bir komutanı oldu.

Tuğgeneral Atabay, son olarak Siirt ve Şırnak illeri kapsayan ‘Kapan-5 Operasyonu’nun Siirt  ayağını başarı ile yürüttü.

Medya Siirt olarak, ilimizde yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Tuğgeneral Huseyin Hilmi Atabay paşamıza teşekkür eder, yeni görev yeri olan İzmir İl Jandarma Komutanlığında başarılar dileriz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 5 albay tuğgeneralliğe, bir tuğgeneral tümgeneralliğe terfi ettirildi, 4 general ve 24 albay emekliliğe sevk edildi. 21 general yeni görevine atandı, 28'i albay olmak üzere 35 il jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Doğu 4 yıl önce

Way komutanim Allah yolunu bahtını açık etsin insAllah.sizinle 98 99 yillarinda cakirsogutde beraber görev yapıp birçok operasyona beraber çıkmıştık ben askerdim komutanim belki taniyamazsin baya zaman oldu.sizin başarınızı we geleceginizin iyi olacagini taa ozamanlar hissediyordum yurumedigimiz yol çıkmadığımız dağ kalmamisti.ömrümümüz earsa inşAllah sizinle karsilasiriz.basarilarinin dewamini diliyorum.yinede telefon nomu yaziyorum insAllah gorürde bana dönersin bi konusma fırsatımız olur komutanim.Allaha emanetsin.05425337920.Hüseyin Hilmi Atabay.Mehmet Doğu.Selamlar.