Bu haber kez okundu.

İyi Tarım Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünce Merkez ve İlçelerde görevli teknik personellere yönelik İyi Tarım Uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ek Hizmet Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müdür Yardımcısı Mehmet Asım Şen, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdusselam Ertaş ve teknik personeller katıldı.

İyi Tarım Uygulamaları Yönetmeliği, Personelin Görev ve Sorumlulukları, İyi Tarım Uygulama Kriterleri, Sertifikasyon İşlemleri ve İyi Tarım Uygulamaları Ürünlerinin Piyasada Denetlenmesi konularında uzman Ziraat Mühendisi Veysi Akagündüz tarafından yapılan sunum ile teknik personel bilgilendirildi.

Siirt’te İyi Tarım Uygulamaları Siirt Fıstığı, badem ve bağ alanlarında 247 kişi tarafından 17 bin dekar alanda yapılmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.