Bu haber kez okundu.

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri Programı Açıklandı
banner229

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma günü kapsamında İlimizde de bir dizi etkinlik düzenlenecektir.

12 Mart 2021 günü ilimiz Halk Eğitim Merkezinde Siirt Valiliği himayelerinde, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü ile ilgili tören düzenlenecek.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenecek olan etkinlikler, aziz şehitlerimiz için saat 10:00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak. Mehmet Akif Ersoy konulu slayt gösterisinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY’’ konulu gösteri izlenecek.

Program, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesi ile sona erecektir.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

S.NO

SAATİ

TÖREN VE ETKİNLİK      

1

10:00-10:05

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması

2

10:10-10:20

Mehmet Akif Erso Konulu slayt gösterisi

3

10:20-10:30

Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma (Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mesut AKSU tarafından yapılması)

4

10:30-11:10

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinin hazırlamış oldukları İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Konulu oratoryunun sunulması

5

11:10-11:20

Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi

6

11:20

Törenin sona ermesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.