Bu haber kez okundu.

İşte Siirt AK Parti Milletvekili Adayları ..
banner229
Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğle saatlerinde Başbakanlık Resmi Konutu'ndan, AK Parti  Genel Merkezi'ne geçti. Davutoğlu, genel merkezde,seçim çalışmaları kapsamında, milletvekili aday adaylarıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı Üst Komisyon Toplantısı'na katıldı. 


MUSTAFA ŞENTOP YSK'YA GİDİYOR

Basına kapalı düzenlenen toplantı sonra erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, milletvekili aday listesini YSK teslim etmek için AK Parti Genel Merkezi'nden çıktı. 

Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor. 2015 yılı seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayları listesi tweter'da bir hesap üzerinden yayınlandı. AK Parti milletvekili adayları listesi İstanbul, İzmir, Ankara,Adana, Antalya, Gaziantep,Siirt,Bitlis, Samsun, Diyarbakır, Malatya, Batman, Rize,Kayseri, Eskişehir'nin de çok sayıda ilde sürpriz isimler var.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN LİSTE MESAJI

Başbakan Ahmet Davutoğlu hazırlanan liste için "Uzun bir mesai sonunda hazırladık, hayırlı olsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞİMŞEK 9 yıl önce

si̇i̇rt mehmet şi̇mşek mi̇ acaba