Bu haber kez okundu.

İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Tarihi Ulu Cami’yi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Genel Merkezi AR-GE Eğitim Başkanlığının ilimizde düzenlediği eğitim programına katılan İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte, Siirt Selçuklu Mimari Tarihi Ulu Cami’yi ziyaret etti.

Tarihi Ulu Cami hakkında bilgi alan Ataş, daha sonra Camiye ilave edilecek alan ve kentsel dönüşüm projesi hakkında Milletvekilimiz Osman Ören’den bilgi aldı.

Vakıflara ait ve Camiye ilave edilecek olan peyzaj ve çevre düzenleme proje ihalesinin 8 Kasım tarihinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacağı Vekilimiz Osman Ören ziyaret esnasında müjdeledi.

İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte,yakın bir zamanda tamamlanması planlanan Güres Caddesi, Millet Bahçesi ve 15 Temmuz Meydan Camisini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.