Bu haber kez okundu.

ISINAN BEDENLER GÜLÜMSEYEN YÜZLER GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYASI
banner229
Siirt Gençlik Merkezi tarafından ısınan bedenler gülümseyen yüzler geri dönüşüm kampanyası başlatıldı.
Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin yaptığı açıklamada, evde kullanmadığınız kazaklarınızı bize getirin gönüllü gençlerimizle birlikte ihtiyaç sahibi çocuklar için bere ve eldiven yapalım.
Siirt Gençlik Merkezi tarafından başlatılan ‘Isınan bedenler gülümseyen yüzler’ projesiyle, üşüyen bir çocuğa atkı, bere, eldivenlerin gönüllü gençler tarafından örülerek dağıtılacağını belirten Tekin, hayırseverler tarafından getirilecek eski kazakların örülecek atkı, bere, eldiven gibi el emeklerini üşüyen bir çocuğumuza vereceğiz.
Belki de hayatları boyunca hiç görmeyecekleri bir çocuğun kendi el emeği atkı, bere ile ısındığını bilmek muhtemelen herkese büyük memnuniyet hissettireceğini, Aralık ayı sonuna kadar projenin süreceğini, Gençlerimiz sohbet ortamlarında ihtiyaç sahibi gençler için bir şey üretmenin keyfini yaşayacak.
Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Muhakkak ki herkesin evinde giymediği belki de yılda bir kez giyindiği kazağı vardır. İşte o kazağı bize getirin gülümseyecek yüzlere birlikte destek olalım...
Gülümsemeye muhtaç yüzler için herkesten destek beklediklerini ve geri dönüşüm kampanyasında gönüllü genç olarak yer almak isteyen gençleri de gençlik merkezine davet etti.
Adres:Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Yanı Siirt Gençlik Merkezi Tel: 0484 223 54 21

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.