Bu haber kez okundu.

İşadamı Şirin Yıldız'dan Çanakkale Zaferi Mesajı
banner229

Siirt Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı ve Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Şirin Yıldız, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl dönümü mesaj yayımlandı.

Yıldız, mesajında Çanakkale Zaferinin Türk tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, şunları aktardı: "Çanakkale Zaferi, uğruna çok ağır bedel ödenerek yüzbinlerce şehit ve gazimizin kanlarıyla kazanılmış yüce milletin tarihe altın harflerle yazmış bir destandır.

Çanakkale Zaferi, cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık abidesidir. Bu zaferde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Milletimiz, kendi şehitlerine gösterdiği özeni ve ilgiyi, bu savaşta ölen yabancı askerlere de göstererek, insanlığın onurunu da ayağa kaldırmıştır.

Bu vesileyle aziz şehitleri bir kez daha rahmetle anıyor, onların bıraktığı aziz toprakları ebediyen vatan bileceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli 4 yıl önce

Başkan mesajınız için teşekkür ederiz ama keşke sizi bir tane şehit ailesinin evini ziyaret ederek görseydik.