Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Tarkan Göncü’den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

HMG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Göncü ve Hasan Mert Göncü, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladılar.

Tarkan Göncü, yayınladığı mesajda, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Rabbim inşallah tekrar ağız tadıyla sağlıklı, huzurlu bir şekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir Ramazan’a ulaştırır. İnşallah rabbim bizlere nice Ramazanları görmeyi nasip eder.

Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzellikleri içerisinde barındıran rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, sosyal hayatımızın en mutena ve en güzel zaman dilimleridir. Zira akrabalar arasında ziyaretleşmeler, kaynaşmalar, muhabbetler zirveye ulaşır. Gönüller huzur ve sevinçle dolar. Böylece tebessümle anacağımız hoş hatıralar oluşur. Bu gelenek ve göreneklerimizi kuşaktan kuşağa aktarmamız için toplum olarak bu güzellikleri yaşamalı ve paylaşmalıyız.

Bu bayramın, İslam coğrafyasında akan gözyaşı ve kanın dinmesi için bir vesile olmasını gönülden istemeli, bu yönde hep birlikte dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın, Siirt’imize, ülkemize, bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.