Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Tarkan Göncü'den “Kurban Bayramı” Mesajı
banner229

İş İnsanı Tarkan Göncü, 'Kurban Bayramı' vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan HMG Şirketler Topluluğu Onursal Başkanı İş İnsanı Tarkan Göncü, “Kardeşliğin, yardımseverliğin ve paylaşma duygusunun pekiştiği Kurban Bayramı’nın; ülkemize, şehrimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Göncü, mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;"Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.