Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Süleyman Geyik’ten 15 Temmuz Mesajı
banner229

Adana’da yaşayan Siirtli Hemşehrimiz İş İnsanı Süleyman Geyik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günün dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Geyik mesajında şu ifadelere yer verdi:''15 Temmuz 2016 tarihinde, terör örgütü FETÖ/PDY tarafından aziz Türk milletinin iradesi hiçe sayılarak demokrasimize ve milletimize karşı kanlı darbe girişiminde bulunulmuştur.

Terör örgütü FETÖ/PDY tarafından milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin istikbaline yönelik haince düzenlenen darbe karşısında aziz Türk milletimiz sel olup meydanlara akmıştır.

Gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş ederken, aziz milletimizin korkacağını ve meydanları, sokakları kendilerine bırakıp evlerine çekileceklerini düşünen hain FETÖ/PDY’nin heveslerini kursaklarında bırakarak milletimizi üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmadı.

Şu kesinlikle unutulmamalıdır ki, Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, Kurtuluş savaşında ecdadının izinde yürümekten onur duyan, bir an bir an bile tereddüt etmeyen vatan evlatları oldukça ne darbeler nede başka hain girişimler bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır.
Bu nedenle hep birlikte 15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize şifalar diliyorum.’’ Diyerek mesajını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.