Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Nedim Tekin’in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt’te inşaat sektörünün önde gelen CEO’larından Tekyol Beton Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Tekin, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Ramazan Bayramının birlik beraberliği pekiştirmesini vurgulayan İş insanı Nedim Tekin, şunları dile getirdi: “Bayramlarımız gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle dolduğu özel günlerdir. Bilindiği üzere Bayramlar bizi aynı güzel duyguların etrafında buluşturan, kalplerdeki sevgiyi bir araya toplayan önemli bir değerdir. Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkları unutturan, gönlümüzdeki özlemleri gideren eşsiz günlerdir.Bu vesileyle başta Siirtli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Mübarek Ramazan bayramın tüm İslam dünyasına sağlık, huzur ve barış getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum” diyen  Tekyol Beton Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Tekin, Bayramın barışa ve huzura vesile olması dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.