Bu haber kez okundu.

İş İnsanı İshak Yargıcı’dan Kurban Bayramı Mesajı
banner229

İş İnsanı İshak Yargıcı Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yargıcı Mesajında;“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar kültürümüzün en önemli unsurlarıdır.

Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. İslam dininin en kutsal günlerinden olan Kurban Bayramının tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyorum.

Kurban Bayramının ruhuna yakışır bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Bayramlar küskünlerin barıştığı, dostlukların tazelendiği, insanların büyük küçük herkesin birbirini kucakladığı günlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Siirtli hemşehrilerimizin, İslam aleminin kurban bayramını kutlar, sağlık, başarı, sevinç ve huzur dolu nice bayramlar dilerim  Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.