Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Hasan Mert Göncü'den İhtiyaç Sahibi 250 Öğrenciye Bin TL Yardım
banner229

Antalya’da ikamet eden iş İnsanı hemşerimiz Tarkan Göncü’nün oğlu, HMG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Hasan Mert Göncü, ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye 1000’er lira nakdi yardımda bulunacak.
Her sene düzenli olarak Ramazan ve Kurban Bayramlarının yanı sıra, öğrencileri de unutmayan baba-oğul bu seneyi de pas geçmeyerek bir kez daha ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.
HMG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı hemşerimiz Hasan Mert Göncü, ihtiyaç sahibi Siirtli hemşerilerimizin ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, bu sene ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye 1000’er lira nakdi yardımda bulunmak istediğini belirterek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

İş insanı HMG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mert Göncü herkesin gücü oranında ihtiyaç sahiplerine yardım etmesi gerektiğini belirtti.
İhtiyaç sahibi olan tüm öğrenciler, işadamı hemşerimiz Hasan Mert Göncü’nün sağlayacağı nakdi yardımdan faydalanmak üzere 0 542 560 62 15 numaralı telefondan Memduh Demirhan’a ulaşarak bilgi paylaşımında bulunabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 9 ay önce

Buna ihtiyacım var