Bu haber kez okundu.

İş Adamı Uğur Danış'tan "Miraç Kandili" Mesajı
banner229

İş Adamı Uğur Danış, Miraç kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İş Adamı Uğur Danış yayınladığı mesajında "Miraç hadisesi, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) kutlu yolculuğu ve göğe yükselerek Cenab-ı Hakk'ın cemalini görerek buluşması hadisesidir.

Bu gece huşu ile Rabbimize dua etmeli, bu mübarek gecede kardeşliğimizin ve birlikteliğimizin güçlenmesi için gayret göstermeli ve bolca ibadet etmeliyiz. Bu mübarek gecede; elimizi ve gönlümüzü herkese açmalıyız. Bu gece vesilesiyle sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemeliyiz.

Başta Siirtli hemşehrilerimin ve tüm Müslüman din kardeşlerimin kandillerini tebrik eder, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.