Bu haber kez okundu.

İş Adamı Şakir Özçiçek'in Yeni Yıl Mesajı
banner229

Barden Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Özçiçek, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Barden Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Özçiçek yayınladığı yeni yıl mesajında; “Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz.

Tabiki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.

Özçiçek şöyle devam etti: "Yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza aydınlık bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Çocuklara çağdaş yaşam olanakları sunmak ve onları korumak bütün dünyanın ortak hedefidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve Siirtlilere ve bölge halkımıza huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.