Bu haber kez okundu.

İş Adamı Mehmet Şirin Yıldız'dan Kurban Bayram Mesajı
banner229

Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Özkale Beton sahibi başarılı işadamı Mehmet Şirin Yıldız, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Yıldız yayınladığı mesajında;"Milletimizin en temel değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı; birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğidir. Böyle güzel günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız.
Bu bayramın temelinde kardeşlerimizle elimizdekini paylaşmak, bölüşmek vardır. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu, birbirimizi sevdiğimizi, kardeş olduğumuzu ortaya koymak iradesi vardır.

Kurban Bayramı, birliğin, beraberliğin, sevgi ve merhametin bayramıdır. Aynı gemi içinde seyahat ettiğimizin farkındalığını yaşayıp, dayanışma ruhunu toplumun tüm katmanlarına yayma ve şefkat iklimine ulaşma iradesini ortaya koyduğumuz en önemli gün olan Kurban Bayramının, ilimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm hemşerilerimin bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 4 yıl önce

öncelikle hayirli geceler ben evli 3 cocuk babasiyim ve kiraciyim ve 8 aydir işsizim ve 43 bin tl borcum var ve 5 tane icram var bankalara ve 6 aydir kira veremiyorum ve evsahibimde bana nisan 20 sine kadar süre verdi eyerki nisan 20 sine kadar hem 6 aylik kirasini ve biriken 3 bin tl fatura borcumu ve evini boşaltmassam cok kötü olacak şeklinde konuştu Ve Allah risazi icin bana yardim edin nisan 20 si gelmeden yardim eli uzatin bana tlf 0531 371 57 95 Allah herdaim sizinle olsun yardimci olun bana yoksa coluk cocukla perişan olacaz şimdiden tşk eder ve Allah razi olsun