Bu haber kez okundu.

İş Adamı Mehmet Şakir Özçiçek'ten Berat Kandili Mesajı
banner229

Siirtli İş Adamı Mehmet Şakir Özçiçek mübarek Berat kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 
İş Adamı Özçiçek yayımladığı mesajında, "İslam alemi olarak Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Günahlardan arınmayı ve Allah'ın mağfiretine ulaşmayı, ilahi lütuf ve bereketlere erişmeyi, ifade eden Berat Kandili, duaların kabul edildiği bereketli zaman dilimlerinden biridir.

Böyle önemli gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim.

Bu duygularla, tüm Siirtli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bütün müminlerin affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.