Bu haber kez okundu.

İrfan Tekin, İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Getirildi
banner229

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne İrfanTekin getirildi. Remzi Uslu’nun emekliye ayrılmasının ardından, vekaleten görevi yürüten Rauf Danış’tan vekaleti alan İrfan Tekin bugün itibari ile görevine başladı.

İrfan Tekin, Gençlik Spor İl müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve son olarak Siirt Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne getirilen İrfan Tekin, Siirt'in tanıtımına ağırlık verileceğini söyledi. Bugün itibariyle göreve başlayan İrfan Tekin, Siirt’in oldukça zengin kültüre sahip, Kültür ve inanç Turizmi olarak, Siirt’in doğal güzelliklerini ülkemizin muhtelif illerinde ve yurt dışında taşımakta olacağız.

Tekin, ayrıca Siirt'in sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzellikler tanıtılması için çeşitli etkinliklerin yanı sıra kitap, broşür, afiş ve benzeri yayınlara da ağırlık verileceğini belirtti.

12 bin yıllık bir geçmişi ile dünyanın en eski yerleşim birimlerinden biri olan Siirt'in çok zengin bir tarihi ve kültürel doku ile eşsiz doğal güzelliklere sahip olduğunu ifade eden Tekin, yeni dönemde Siirt’in tanıtımına ağırlık vereceklerini söyledi.

Özellikle ilimizden göç ederek Bursa, İstanbul, Ankara, Yalova illeri başta olmak üzere diğer illerde bulunan Siirtli hemşerilerimizle iletişime geçeceğiz. O ilin Siirt Vakıf, Dernek ve sanayici iş adamları ile irtibata geçmek suretiyle Siirt’in turizmini canlandırma çalışmamız olacaktır.

Başta Siirt Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu, Milletvekimiz Osman Ören, Belediye Başkanlarımız, kaymakamlarımız, Siyasi parti yöneticileri ve Siirt halkıyla iş birliği içerisinde olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necdet gülcan 2 yıl önce

Remzi uslu müdürün yeri doldurulamaz hem başarılı hem araştırmacı hem halk adamı hem alçak gönüllü vede havalı değildi