Bu haber kez okundu.

İPEK Reklam Yeni Adresinde Sizleri Bekliyor
banner229

İPEK Reklam 44 yıllık deneyimiyle yeni iş yeriyle Güres Caddesi İNG Bank arasında hizmet vermeye devam ediyor.

İpek Reklam yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Güres Caddesi İNG Bank arasında İş yerinde ziyaret ettiğimiz İPEK Reklam yetkilisi Celal İpek Siirt'te reklam sektörünün artık çok geliştiğini, kendilerinin de buna paralel olarak yeni ve daha büyük mekanda hizmet vermek için iş yerlerini taşıdıklarını ifade etti.

Siirt'te 44 yıllık deneyimiyle Reklam sektörünün parlayan yıldızıyız diyen Celal İpek yeni teknolojik baskı makinaları ile Dış Cephe Uygulamalarında, Tabela Uygulamalarında, Totem Uygulamalarda, Ürün Teşhir Stantları ve organizasyon ve buna benzer bir çok alanda hizmet ettiklerini hizmetlerimizi görmeye bir çayımızı içmeye tüm Siirtli hemşehrilerimizi davet ediyoruz dedi.

Dış Cephe Uygulamalarında, Binaların dış yüzeyine (cam uygulamalarda folyo – one way vision, duvar uygulamalarında vinil – mesh) farklı görsel tasarımlarla işletmelerin fark edilebilirliği ortaya çıkarıyor.

Tabela Uygulamalarında, Tabelalar sizin kurumsal kimliğiniz ortaya koyan öncelikli ürünlerdir. Firmanızın tarzını ve bakış açısını ilk olarak belli eden unsur sizin tabelanız olacak.

Totem Uygulama bu tabelalar, genel anlamda çok büyük ve gösterişli tabelalardır, açık alanlarda, şehirlerarası yollarda, cadde kenarlarında, uzaktan görülebilecek yerlerde ama en çok petrol istasyonlarında ve outlet centrede kullanılmaktadır. Totemler, yine kendi içinde, ışıksız ve ışıklı totem olarak iki kısma ayrılmaktadır.

Işıklı totem tabelalarda kullanılan boruların içinde, bir insanın rahatlıkla hareket edebileceğini düşünürseniz, bir totem tabelanın ne kadar büyük olduğunu anlayabilirsiniz. Günümüzde tabelacılar ve müşterileri arasında çok küçük ebatlarda yapılan yol ve kaldırım kenarı tabela çalışmalarına totem dense de, bu çok doğru bir isimlendirme değildir. Totemleri kendi içerisinde birkaç isimle isimlendirmek gerekirse, tek bacaklı totemler, çift bacaklı totemler, likit totemler gibi bazı isimler verebiliriz.

Bunlardan likit totem ismini verdiğimiz tabela çalışmaları, genel olarak, yerden yukarıya tek gövde üzerinde yükselen, hepsi olmasa da, bir kısmı ışıklandırılan tabelalardır.

Ürün Teşhir Stantı, Firmaların belirli satış noktalarında ( Beyaz eşya teşhir stantları,elektronik eşya teşhir stantları, Eczane Standları vb. gibi) ilgili ürünlerinin sergilenmesi amacıyla; plastik (vakum termoform, pleksi ve enjeksiyon), metal (sac, profil boru, tel), ahşap (mdf, suntalam) ve benzeri malzemeler yardımıyla üretilmiş raf, askı gibi aksamları bulunan, yapısı itibari ile ayaklı, masa üstü ya da askı yapıda olabilen satış ve pazarlama mobilyalarına verilen genel addır.

İPEK REKLAM GÜRES CADDESİ İNG BANK SOKAĞI

TELEFON: 0484 223 27 83

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.