Bu haber kez okundu.

İLK İSTİFA HABERİ İŞ KUR MÜDÜRÜ ASLAN VE KÜLTÜR MÜDÜRÜ BAŞARAN'DAN  GELDİ
banner229
   Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde milletvekili aday adayı olacak devlet memurları için belirlediği son gün olan 10 Şubat’a bir gün kala bürokratlar görevlerinden istifa etmeye başladı.
 AK Parti’den adaylık yolunda İşkur Müdürü Ömer Aslan ve Kültür Müdürü Cengizhan Başaran'ın 10 Şubat tarihi itibarıyla görevlerinden ayrıldıkları öğrenildi.

AK PARTİ HAREKETLENDİ


Devlet memurlarının istifalarıyla hareketlenen AK Parti Siirt teşkilatı da aday adaylarının başvurularını almak için hazırlık yaptı.
Çok sayıda aday adayının başvurusunu bekleyen AK Partide de yoğun bir istifa ve aday adaylığı başvurusu bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurtalan 9 yıl önce

cengizhan beyi kültür müdürlüğü kesmemiş sanırım, her aday olduğunda bir kademe yükseliyor.. bakalım bu defa ne müdürü olacak.. ak parti sistemi, hiç bişey olamıyosan aday ol ki seni bişey yapalım!

Avatar
Nusret 9 yıl önce

millet kendini dev aynasında mı görüyor yoksa seçim mağduru olup daha üst görevlere atanmak için bir salvomu anlıyalım beylerrr siz kimsiniz kardeşim vekillik bu kadar mı ayağa düştü beee

Avatar
adnan 9 yıl önce

ömer aslan a hayırlı olsun. bence çok donanımlı bir aday adayıdır.