Bu haber kez okundu.

İlk Aşıyı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural Yaptırdı
banner229

Çin'den sipariş edilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşıSiirt’te ulaştırıldı. Siirt Devlet Hastanesine getirilen aşıyı ilk olarak Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural vurdu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kovid-19 aşısının vurulmasına başlandığını açıklayan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural, aşının tüm sağlık personeli tarafından yapılmasını istedi.

Sağlık Ocaklarında aşı vurulmasına başlanacağını da belirten Başhekim Vural, “Aşılar elimize ulaştı ve vurulmaya başlandı. Aşılama programının son derece şeffaf yürütülmesi en büyük önceliğimizdir.

Kovid-19 aşıların üzerinde bulunan karakod sebebiyle ismine tahsis edilen kişi dışında aşının kullanılması mümkün değildir. Aşıyı ilk olarak ben vurmak istedim ve sağlık çalışanlarımızın elleri ile aşıyı yapmış bulunmaktayım. Benin istediği ve ricam tüm sağlık çalışanlarımızın aşı yapmasıdır. Bu aşı sayesinde Allah’ın izni ile bu salgından kurtulacağız” dedi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural’ın yanı sıra Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Osman Özüdoğru da aşı yaptırdı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI 182'Yİ ARAYARAK RANDEVU ALACAK

Kovid-19 aşılarının vurulmasına başlandığını ve öncelikli olarak sağlık çalışanlarının aşı yaptığını açıklayan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Vural; “Sağlık çalışanlarımız, MHRS 182 arayarak randevu alabilirler. Sabah 08.00’dan gece 12.00’a kadar aşılama çalışması yapılmaktadır sağlık çalışanları randevu usulüne göre yapılmaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Hekimbaşı olarak hekim kıyafeti giymek aklına gelmemiş, fanilayla görüntü vermek hoş değil bence, devleti temsil ediyorsun kardeş...Bakan Koca'yı örnek alaydın bari...