Bu haber kez okundu.

İLİMİZİN İKİ ÖZEL HASTANESİ DEVLETTEN DESTEK BEKLİYOR
banner229

İlimizde bulunan 2 özel hastane, Siirt İbni Sina Hastanesi ile Özel Siirt Hayat Hastanesi 400 çalışan ile ilimizde sağlık hizmeti vermektedirler. 

Her iki hastanenin de giderlerin yüksek olması ve sürdürülebilirlik açısında ciddi bir ekonomik sıkıntı içerisinde bocalamaktadırlar. İşletme faaliyetini sürdürürken 2 hastane totalde 2000 ailenin geçimini sağlamaya vesile olmaktadır. 

Coranavirüsü çıktığı günden beri her iki hastanemizde bu virüsten etkilenerek, doktor ve personel maaşı ödeyemez duruma geldi. Her iki hastanemiz kira,elektrik,doğalgaz,yemek,ilaç ve sarf malzemeler gibi fatura giderlerinin çok yüksek olduğunu ifade ettiler.

Devletimizin çıkarmış olduğu teşvik ve destek paketlerinden ilimizde yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan iki özel hastanemizinde bu destek ve teşvik paketlerinden yararlandırılmasını istiyoruz. Corona virüsün aylarca devam etmesi durumunda her iki hastanemizin ekonomik olarak zarar görmesine neden olacağını ve yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan hastanelerimizin devamının sağlanması için büyük bir çaba gösterdiğini, hastane yetkilileri olarak devletimizin sağlamış olduğu teşvik ve desteklerin bir an önce kendilerine sağlanmasını talep ettiler. 

Siirt İbni Sina Hastanesi ile Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyasını  destekliyor ve her zaman devletimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.