Bu haber kez okundu.

İLİMİZİN GURUR KAYNAĞI BOTAN EFSANESİ BURSA'DA SAHNE ALACAK
banner229
Siirt Gösteri Sanatları Topluluğu-Botan Efsanesi Grubu Bursa yapacağı gösterilerin hazırlıklarına başladı.
Siirt Valiliğin sosyal Projesi kapsamında kurulan Botan Efsanesi Siirt’i tüm Dünyaya tanıtmaya hedef haline getirdi. İzmit’te yaptığı büyük gösterinin ardından Bursa’da Yapılacak Ramazan ayı etkinlileri çerçevesinde Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde yapacakları gösterilerin hazırlıklarına başladı.
DEMİRKIRAN ve TUTULMAZDAN EFSANEYE TAM DESTEK
AK Parti Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Botan Efsanesi Antrenörü Zakir Alp le görüşerek Bursa’da Yapılacak gösteriler için başarı dileklerini ileterek Grupta Dans eden gençlere 50 Çift Dans Ayakkabısı hediye etti. Demirkıran “Siirt’in tanıtımı için yapılan çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi.
VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’DAN EŞOFMAN DESTEĞİ
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı Makamında Ziyaret Eden Botan Efsanesi Sanat Yönetmeni Sezgin Aydın ve Hocalar Zakir Alp, Ramazan Kayıkçı grubun  sorunları hakkında bilgi verdiler.
  Vali Mustafa Tutulmaz Botan Efsane Grubu Siirt’in tanıtımında büyük rol oynadığını belirterek böyle bir etkinliklerin her zaman destekçileri olacaklarını belirterek 50 Eşofman hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.