Bu haber kez okundu.

İlimizde Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı
banner229
Bölgede yaşanan olaylar nedeniyle İlimizde de son günlerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Çevre illerde yaşanan olayların ilimizde de yaşanmaması için kentte alınan güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Mahalle aralarının yanı sıra şehrin işlek caddelerinde polis ekiplerinin sürekli olarak devriye gezdiği görüldü.
Devriye gezen polis ekipleri zaman zaman şüpheli gördükleri şahıslara kimlik sorguluyor. Özellikle akşam saatlerinde Çevik Kuvvet Polisinin yanı sıra özel harekât polislerinin kentte güvenliği sağlamak için farklı noktalarda bekliyor.
Vatandaşlar, Emniyetin almış olduğu yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı olumlu tepki gösterirken, 6-7 Ekim olaylarını bir daha yaşamak istemediklerini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyetGüvenlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

bu aldığınız yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı, sayın valimi sayın emniyet müdürümü tebrik ederim, gerçek halkın huzuru ve refahı tedbirleri elden bırakmamak lazım, çünkü bir gevşeme oldumu, bu dengesiz, kendini bilmez kişiler çabuk şımarıyor, onun bunlara göz açtırmamak lazım.