Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresine Modern İş Atölyesi
banner229

Siirt’te yaklaşık 50 yıldan beri hizmet veren ve ekonomik ömrünü dolduran İl Özel İdaresine bağlı iş atölyesi yıktırılarak, 2 bin m2 alanda üzerine modern ve ihtiyaca cevap verecek yeni iş atölyesi yapımı devam ediyor.

İş Atölyesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İl özel idaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat,  yoğun bir çalışma programı ile kurumun görev alanındaki hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların artarak devam ettiğini ifade etti.

Vali Ali Fuat Atik’in talimat ve destekleri ile iş Atölyesi’nin iki ay içinde tamamlanacağını kaydeden Canpolat, “Yaklaşık 50 yıldan beri kullanılan iş atölyesinin nerdeyse kullanılamaz hale geldiğini, işçilerin zor şartlar altında çalıştıklarını ve yeni iş atölyesine acil gereksinim duyulması üzerine 2 bin metrekare alan üzerinde modern iş atölyesi inşaatı devam ediyor. İnşallah atölyemiz eklentileri ile birlikte 2 ay içinde tamamlanacaktır. Tüm çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan sayın valimiz Ali Fuat Atik’e teşekkür edyoruz.” dedi.

Yeni İş Atölyesinde; Takımhane, Ağırşase, Lehimhane, Kaporta boya, hafif şase, Kompresör, güç odası gibi birimlerle birlikte çalışanlar için soyunma odaları, WC abdesthane, mescit ve kantin gibi eklentiler de yer alacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.