Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresinde Tahliye, Kurtarma ve Yangın Tatbikatı Düzenlendi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından “İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında; İl Özel İdaresi hizmet binası yerleşkesinde tahliye, kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. 
Tatbikat, Siirt İl Özel İdaresi İtfaiye, Kurtarma ekipleri ile AFAD Müdürlüğü ve Siirt Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. 
Senaryo gereği İl Özel İdaresi binasında çıkan yangına anında müdahale edilmesi ve binada bulunan personellerin güvenli bir şekilde tahliyelerinin yapılması uygulandı. Yapılan tatbikatta bina içerisinde dumandan etkilenen bir personel, İl Özel İdaresi Kurtarma ekibi ve AFAD tarafından kurtarıldı. 
Yapılan tatbikat daha sonra İl Özel İdaresi araç tamir atölyesinde çıkan yangını söndürme çalışmaları ile devam etti. Burada yapılan tatbikatta uzman görevlilerce İl Özel İdaresi İtfaiye ekibine yangın söndürme tatbikatı ve her personelin benzer durumlarda yangın söndürme tüplerini nasıl kullanacaklarına dair uygulamalı olarak eğitim verildi. 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bu tür tatbikatların acil durumlarda hayat kurtaracağını belirterek rutin olarak her yıl yapılacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.