Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "104 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı"
banner229

Siirt'in Pervari, Şirvan ve Eruh ilçelerinde dün geceden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle toplamda 104 köy yolları ulaşıma kapandı.

Pervari, Şirvan ve Eruh ilçelerinde etkili olan kar yağışından ötürü yolların açılması için Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "Toplamda 104 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Yolların açılması için geceden buyana yoğun bir mesai harcamaktayız. Ancak yollardan önce önceliğimiz köylerimizde bulunan hasta ve yararlılardır. Gelen ihbarları anında değerlendiriyoruz" dedi.

Siirt'in Pervari 44, Eruh 10 ve Şirvan İlçesinde 50 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Canpolat, "Kapanan köy yollarının büyük bir kısmını açtık ancak bu bölgemizde halen yoğun kar yağışı devam ediyor ve yollarımız tekrar kapanıyor.

Kar yağışı duran bölgelerimizde yollar açılıyor. Köy yollarını kullanacak olan sürücüleri sizlerin aracılığınız ile tekrar uyarmak istiyorum, trafiğe çıkacak sürüler araçlarında zincir, çekme halatı, kar lastiği ve takoz bulundurmalarını istemekteyiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.