Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Canpolat; “Köylerimizde Yaşam Standartlarını Arttıracağız”
banner229

Siirt Valiliği Öncülüğünde, Pervari Kaymakamlığı ve Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği iş birliği ile 2019 KÖYDES Projesi kapsamında Pervari İlçesine bağlı toplam 5 köyde kanalizasyon çalışması başlattı. 

2019 KÖYDES yapım programında bulunan Pervari İlçesine bağlı köylerde İl Özel İdaresine ait ekiplerinin aralıksız olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten, Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Köylerimizde yaşam standartlarını arttırarak çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda Pervari İlçemize bağlı Aşağıbalcılar, Düğüncüler, Kocaçavuş, Sarıyaprak ve Doğan köyü, okul, karakol ile Sağlık ocağının yeni kanalizasyon yapımı işi aralıksız olarak sürmektedir” dedi. 

“ÇALIŞMALARIN DESTEĞİNİ VALİMİZDEN ALIYORUZ”

Köylerde yaşayan vatandaşların rahat bir ortamda yaşamlarını sürdüre bilmeleri için Vali Ali Fuat Atik’in bilgisi dahilinde İl Özel İdaresi olarak köylerde kanalizasyon çalışması yaptıklarını açıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfuzllah Canpolat; “Köylerimizde yaptığımız çalışmalarda Valimiz Ali Fuat Atik’in desteği ve katkısı büyüktür. Yaptığımız çalışmaları kendisi yakından takip ederek incelemektedir. Pervari ilçemize bağlı grup köylerimiz başta olmak üzere Okul, Sağlık Ocağı, köylerimize bağlı mahallerimizde kanalizasyon çalışmalarımız bitmek üzere. Çalışmalarımız tamamen bitmesi durumunda ise köylerimiz rahat bir nefes alacaklardır. En önemlisi yaptığımız bu çalışmalar sağlık açısında çok önemlidir. Şimdiden köylülerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi. 

Doğan köyünde yapılan kanalizasyon çalışmalarını için teşekkür eden Doğan Köyü Muhtarı Sadık Benek; “Yapılan bu çalışma sayesinde köyümüz rahat bir nefes alacaktır. Çocuklarımız sürekli hasta düşmeyecektir. Bu kapsamda emeği geçen başta Valimiz Ali Fuat Atik, Kaymakamımız Musa Aydemir ve Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan yapılan çalışmalar toplam 16.525 metre uzunluğunda olup, 200-300 Koruge boru kullanılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.