Bu haber kez okundu.

İl Özel İdare Ekipleri Yolu Kapanan Köylerde Vatandaşları Kurtarmaya Devam Ediyor
banner229

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köyde, 2'si bebek 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köyde, havale geçirmek üzere olan 2 bebek olmak üzere toplamda 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı Karşıyaka köyünde 6 aylık Melisa ve 2 aylık Rümeysa bebek yüksek ateş rahatsızlığı geçirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen Siirt İl Özel İdare ekipleri kapanan yolu açarak bebeklerin hastaneye ulaşmasını sağladı.

Düğüncüler köyünde de rahatsızlanan 70 yaşındaki Halil Ertem ile 17 yaşındaki Sadettin Ertem, 112 Acil Sağlık ve İl Özel İdare ekiplerince güvenli bir şekilde Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekiplerin kar temizleme çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.