Bu haber kez okundu.

İl Özel İdare Ekipleri Grup İçme Suyu Hattını Onardı
banner229

Siirt’te yaklaşık 11 köy yerleşim birimini besleyen Zarova grup içme su hattında oluşana arıza İl Özel İdaresi İçme Su Arıza Ekipleri tarafından onarıldı.

Merkez ve Eruh ilçelerine bağlı toplam 11 köy yolunun içme suyunu karşılayan grup içme suyu hattında oluşana arızaya anında müdahale eden İl Özel İdaresi Su Arıza ekipleri, hatta meydana gelen patlamayı gidererek köylerin tekrar içme suyu almasını sağladığı,11 köy ve yerleşim birimlerinin yaklaşık beş gün boyunca susuz kaldığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; grup köy yerleşim birimlerinde meydana gelen arızının bir hayli sıkıntılı olduğunu ve arazi şartlarından ötürü ekiplerin yoğun bir çalışma sergilediğini belirtti.

Patlayan su hattının dağlık kesimlerde olduğunu açıklayan Canpolat; “Grup içme su hattına oluşan arıza yaklaşık üç günlük çalışma neticesinde giderildi ve yerleşim birimlerine tekrardan su verildi. Ancak arızanın meydana geldiği yer tehlikeli ve ekiplerin çalışmasını engelleyeceği faktörler vardı.

Arızanın meydana geldiği yerin dağlık olması, çalışma alanların kısıtlı olması nedeniyle, ekiplerimiz arızayı üç gün içerisinde giderek köy yerleşim birimlerine temiz içme suyu gitmesini sağlamışlardır. Bu kapsamda emeği geçen İl Özel İdaresi Su Arıza Birimine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.