Bu haber kez okundu.

İl Müftülüğünden,Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu beraberinde Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir, Kurtalan ilçe Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz, Tillo İlçe Müftüsü Osman Ormağ, Pervari İlçe Müftüsü Sebgetullah Arvas,Eruh İlçe Müftü Vekili Nedim Demir ve Baykan İlçe Müftüsü Vekili İbrahim Ensari ile birlikte Siirt Valiliği ve Belediye Başkan Vekili olarak ilimize atanan Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni görevinin kendisi ve Siirt ilimiz için hayırlı olmasını dileyen İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, ValiOsman Hacıbektaşoğlu’na, Din hizmetleri hakkında yürütülen çalışmalarla ilgili  bilgi verildi.

Hayırlı olsun Ziyaretine İl Müftüsü, Müftü Yardımcısı ve 6 ilçe Müftüleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhsin Dündar Siirt 4 yıl önce

Sayın vali ilimize hoşgeldiniz. Hayırlı Uğurlu Olsun şimdi den. Allah yar yardımcınız olsun.hem siirt valisi olarak hemde siirt belediyesi başkan vekili olarak hayırlı olsun?