Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’ten 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, “14 Mart Tıp Bayramı” kapsamında Özel Siirt Hayat Hastanesini ziyaret ederek, “Tıp Bayramı”nı kutlarken, ziyarette tüm doktor ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti. 

Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ekrem Bilek ve Hastane Müdürü Necmettin Fırat’ı ziyaret ederek günlerini kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip hastanede görev yapan tüm doktorlarına ziyaret ederek çiçek takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Sağlık alanında her koşulda ve büyük bir özveriyle görev yapan; kendisini "insana hizmet" ilkesine adamış hekimlerin ve sağlık personelinin bütün çabası toplumumuzun sağlık seviyesini en üst düzeye getirmek içindir.

 Kanuni Sultan Süleyman'ın "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" sözünü ilke edinmiş, gece gündüz demeden, zaman ve mekân tanımaksızın insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, büyük fedakârlıkları her türlü övgünün üzerindedir. 

"İnsanlığa daha yaşanılabilir ve nitelikli bir hayat sunmak için büyük bir emek, özveri, sabır ve fedakarlıkla çalışan bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor ve 14 Mart Tıp Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum". İfadelerini kullandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.