Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Pervari ilçe ziyaretinin ardından, Eruh İlçemizdeki köy okullarını ziyaret etti.

Okul ve kurum ziyaretleri kapsamında Eruh İlçesine ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh İlçesine bağlı olan Kekliktepe İlkokulu-Ortaokulu, Yerliçoban İlkokulu ve Bozatlı İlkokulunu ziyaret etti.
Programına Kekliktepe İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret etmekle başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'i; Eruh İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, Şube Müdürü Mehmet Beştaş ve okulun idarecileri karşıladı. 

Okul yönetiminden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Edip, daha sonra okulda bir takım incelemelerde bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, incelemelerinin ardından sınıfları ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu. Öğrencilere çeşitli tavsiyeler ve kitap okuma önerisinde bulunan Edip, öğrencilere başarı dileklerinde bulunduktan sonra öğretmenler ile okul bahçesinde bir araya geldi.
Öğretmenler ile samimi bir sohbet gerçekleştiren  Edip, öğretmenlerin eğitime dair sorun, talep ve önerilerini dinleyerek öğrencilerin tüm yönden olumlu gelişimi için canla başla çalışan öğretmenlerimize teşekkür etti.
Buradaki ziyaretini öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirerek ile sonlandıran İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, ardından Yerliçoban İlkokulu ve Bozatlı İlkokulunda öğrenciler ile buluşarak öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

BELEDİYE BAŞKANI CEVHER ÇİFTÇİ’YE ZİYARET 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Eruh ilçemize giden İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. 

Edip, Başkan Çiftçi ile İlçe okullarının talep ve istekleri hakkında gerekli istişarede bulundu. Başkan Çiftçi'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.