Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Edip, Şirvan Kaymakamı Hasar ve Başkan Cellek’i’ Ziyaret Etti
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Şahin ile birlikte Şirvan İlçemizi ziyaret etti.

Deniz Edip, ilçe ziyaretinde ilk olarak Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’i makamlarında ziyaret ederek,Şirvan İlçesinin eğitim durumu ve ülkemizle ilgili farklı konularda geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı. 

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,  İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ile beraber ilçede bulunan Atatürk İlköğretim Okulunu ve Şirvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek sorunları dinlediler.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okuldaki sınıfları dolaşarak öğrenciler ile yakından ilgilendiler.

Beraberinde getirdiği hediyeleri öğrencilere dağıtan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Daha sonra öğretmenler ile bir araya gelen Edip, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.

Edip, her iki okuldaki yöneticilerden bir takım bilgiler aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.