Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleri İle Pervari’de Bir Araya Geldi
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Pervari İlçemizi ziyaret etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Pervari ziyareti programına Pervari Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal’ı makamında ziyaret ederek başladı. 

Ziyarette ilçede yürütülen eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleriyle toplantı yaptı. 

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasından itibaren yapılan çalışmaları ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantı Pervari Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlendi. 

Toplantıya; tüm İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin yanı sıra İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Birimi, Temel Eğitim Birimi ve İnsan Kaynakları Birimi Şube Müdürleri de katıldı. 

Toplantının ardından Şube Müdürlerimiz Pervari’nin çeşitli okullarını ziyaret etti. 

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Mevlana Ortaokulu ve Mustafa Kemal İlkokulunu ziyaret ederek okulda çeşitli incelemelerde bulundu.
Okulun bahçesinde öğretmenlerin gözetiminde eğitsel oyunlar oynayan öğrencileri gören İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrenciler ile sohbet etti, ardından eğitsel oyunlar oynadı.
8.sınıf öğrencileri ile buluşan Edip, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunurken başarı dileklerinde bulundu. 

Okul ziyaretinin ardından Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı makamında ziyaret ederek Pervari İlçesi programını sonlandırdı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.