Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in ilçelerde okul ve eğitim kurumları ziyaretleri devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Baykan İlçemizde bulunan Karakaya Ortaokulu, Çelikli İlkokulu ve Veysel Karani Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Baykan programına ilk olarak deprem güçlendirilmesi ve büyük onarımı yapılan Veysel Karani Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek başlayan Edip, okul binasında incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Edip, güçlendirilme yapılan okulda firma yetkililerden inşaatın genel durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra bu okuldan ayrılarak Çelikli İlkokulunu ziyaret etti.

Çelikli İlkokulunda öğrenciler ile buluşan Edip öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

Çelikli okulunu ziyaretinin ardından Karakaya Ortaokulunu ziyaret eden İl Müdürü Edip, okulda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgiler alarak okulda bir takım incelemelerde bulundu.
Okulda görev yapan öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya gelerek öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinledi.
Öğretmenler ile bir müddet sohbet eden Edip, okulda oluşan olumlu iklim için öğretmenlere teşekkür ederek iyi dileklerde bulundu.
Son olarak öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Edip, öğrenciler ile sohbet ederek sohbeti esnasında geleceğe yönelik hayal ve umutlarını sorup bu hayalleri gerçekleştirebilmeleri için çok çalışmalarını tembih etti.
İl Milli Eğitim Müdürünün Baykan İlçesindeki okul ve eğitim kurumları ziyaretine Baykan İlçe Millî Eğitim Müdürü Vahap Gülmez, Şube Müdürleri Tevfik Olgunoğlu ve Ezgin Ceylani hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.