Bu haber kez okundu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İle Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
banner229

İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu, Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat’la ilimiz ve ilçelerinde görev yapan personel (eş,çocuk, anne,baba) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetinden ve tüm branşlardan %20 indirim anlaşması imzalandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu, Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzalanan indirim protokolünde, Muayene fark ücretlerinden, Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirimli faydalanabilecekler.

İlimiz Kültür Turizm Müdürlüğü görevinde farklılıklar yaratan ve büyük başarılara imza atan Remzi Uslu Kültür ve Turizm camiasını unutmayarak, Kültür ve Turizm personeli ve aileleri için Özel Siirt Hayat Hastanesi ile özel sağlık anlaşması gerçekleştirdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu, Kültür ve Turizm çalışanlarının Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı Özel Sağlık Kuruluşlarından uygun fiyatlarla ve daha etkin bir şekilde faydalanmalarını temin amacı ile ilimizde faaliyet gösteren Özel Siirt Hayat Hastanesi ile özel sağlık anlaşması yaptıklarını söyledi.

Uslu, Özel Siirt Hayat Hastanesi ile özel sağlık anlaşması hizmeti kapsamında, ilimiz ve ilçelerinde görev yapan personeller ve (eş,çocuk, anne,baba) özel Siirt Hayat Hastanesine müracaatlarında hasta katkı payı dışında kalan ve hizmet alanına göre farklılık gösteren hasta fark ücretlerinden önemli oranlarda indirim sağlanmakta ve bazı hizmetlerden fark ücreti alınmayacaktır. İl Kültür Turizm Müdürlüğü olarak bu imkanı bize sağlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu'yu ziyaret ederek, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak tüm Kültür ve Turizm personellerine indirimli sağlık hizmeti sunacaklarını belirterek, tüm branşlarımızdan ilimiz ve ilçelerinde görev yapan Kültür ve Turizm  personeli (eş,çocuk, anne,baba) indirimli olarak faydalanabileceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.