Bu haber kez okundu.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali  Kızılkaya Başkanlığında Yapıldı
banner229

2023 yılı Dördüncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Kemal  Kızılkaya Başkanlığında yatırımcı bölge ve il kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.   

2023 yılı yatırımları ile ilgili karşılaşılan sorunlar ve koordine edilmesi gereken hususların değerlendirildiği toplantıda; Siirt il genelinde planlanan ve devam eden yatırım ve projeler görüşüldü.

Kurul üyelerine hitap eden Vali Kızılkaya; "İlimizde çalışma mevsiminin nispeten uygun olduğu bu dönemde kurum ve kuruluşlarımızın mevsim şartlarından azami şekilde faydalanarak çalışmalarını hızlandırmalarını, devam eden projelerin hızla hayata geçirilmesini, iş ve işlemlerin hassasiyetle takip edilmesi gerektiği yönünde kurum müdürlerine talimat verdi”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.