Bu haber kez okundu.

İl İstihdam Kurulu Toplandı
banner229

 Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, kamu kurumları, işçi, işveren ve STK’ların temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, yapılan çalışmalar ve kurum hedef gerçekleştirmeleri hakkında kısa bilgi verildikten sonra  toplantının gündem maddelerine geçildi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda; İlimizde düzenlenecek işgücü yetiştirme kursları, girişimcilik eğitim programları, istihdamın korunmasına yönelik çalışanların sertifika programları ve tarıma yönelik kurs programları ile ilgili konular görüşülerek, kurul onayına sunuldu.

Denetim kurulunca hazırlanan son 3 ayın denetim raporları incelenerek, kurul tarafından oy birliği ile onaylandı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVALİMUSTAFA TUTULMAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.