Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili Köy Köy Dolaşıyor
banner229

AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili halkın sıkıntılarını köy ziyareti yaparak çözmeye çalışıyor. Yaşlı bir teyzeyi bizzat köyünde ziyaret edip sıkıntılarını dinleyen Cahit Sevgili,13 nüfuslu bir aileyi evinde ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.

Köylerdeki vatandaşlarımızın refah ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için köy köy dolaşan AK Parti Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili köylülerin takdirini topluyor. Sevgili, ziyaret ettiği köylerde yaşanan sorunları tespit ederek köylülere destek oluyor.

Cahit Sevgili, Köylerdeki vatandaşlarımızın şahsıma göstermiş oldukları teveccühe layık olabilmek adına yükünün ne kadar ağır olduğunun bilincinde olduğunu ifade ederek, Cenabı Hak bizi bu amaçta mahcup eylemesin.

Yaptığımız örnek hizmetlerimle tüm vatandaşlarımıza, adil davrandıklarını, ayrım yapmadığını belirten Sevgili, Hangi partiden olursa olsun, hangi aşirete mensup olursa olsun kimsenin bu hususta ayrımını yapmayarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Meclis çatısı altında AK Partinin şanına yakışır hizmetlerle halkımıza onurlu biçimde hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Sevgili, "amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşerilerimle iç içe geçiriyorum. Sorunları ve beklentileri  iyi bilen biriyim. Halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için gece gündüz çalıştığını söyleyerek, İl Genel meclisimizin hizmet sınırları belli. Köylerin sorunlarını tepeden tırnağa bilen biri olduğunu, Şerefimiz ve onurumuzla hizmet ederek, vatandaşların gönlünde yer edindiğini söyledi.

Cahit Sevgili, hiçbir zaman halktan kopmadığını, her zaman telefonlarının 7/24 vatandaşlara açık olduğunu, halkımıza her daim Güler yüz’le karşılıklı sevgi, saygı içerisinde iletişim kurduğunu söyledi.

Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda her zaman İlçe Başkanımız, İl Başkanımız ve Milletvekilimiz ile beraber hareket edip çalışmalara devam edeceğini, yapılan bütün bu çalışmalar sadece bizim katkılarımız ile değil ekip çalışmaları ile AK parti hükümetimizin katkılarıyla yapıldığın ifade etti.

Kısacası önümüzdeki günlerde inşallah en kısa zamanda bu salgın hastalığı atlatır,hizmet çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz Allah’ın izniyle ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.