Bu haber kez okundu.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ METİN ÖZKAN’IN YENİ YIL MESAJI
banner229
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan yeni yıl mesajı yayınladı.
 Özkan Mesajında;Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.
Yeni yılın İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geride bıraktığımız yılda her ne kadar ülkemizde, özellikle bölgemizde yaşanan terör olayları, Ortadoğu’da yaşanan çatışma ve savaş ortamı dolayısıyla üzücü bir ortam oluşturduysa da bu durum geleceğe ve yeni yıla umutla ve güvenle bakmamıza engel olmamalıdır.
Siirt, bölgemizde oynanmak istenen kirli oyunu bozmuş, şer ve terör odaklarının karşısında sağduyumun, birlik ve beraberliğin yanında olmuştur. Siz değerli Siirt’ li hemşerilerimizin de destekleri ile başta terör olayları olmak üzere halkımızın huzur ve güven duygusunu bozacak olaylar engellenmiştir.
Bundan sonra da Halkımızın huzur ve güven ortamı içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarımız kararlılıkla yeni yılda da devam edecektir.
2016 yılının, sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir yıl olacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde geçirmeleri için Siirt İl Emniyet Müdürlüğü her zaman olduğu gibi 24 saat görev başındadır.
Siz Siirt’ li hemşerilerimin karşılaştığı her türlü olay ile ilgili şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat Telefonu vatandaşlarımızın her an hizmetindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize ve Siirt’ li hemşerilerime barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diler, Şahsım ve teşkilatım adına sevgi ve saygılarımı sunarım.

Metin ÖZKAN
İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.