Bu haber kez okundu.

İKİ KULÜP BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ 
banner229

Siirt Özel İdare Spor Kulüp Başkan Hıfzullah Canpolat; “Kulübümüz, Batman Petrol Spor Kulübü ile depremzedeler yararına 26 Şubat Pazar günü Batman’da özel dostluk maçı yapılacaktır”
Kahramanmaraş merkezli toplam 10 ili etkileyen depremlerin açtığı yaraların sarılması için Türkiye tek yürek olur iken İlimizi 3. Lig 3. Grupta temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Batman Petrol Spor ile dostluk maçı düzenleyeceğini açıkladı.
Dostluk maçında elde edilen gelirin depremzedelere gönderileceğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “TFF ‘nin tüm liglerde maçların oynanması kararından sonra Batman Petrol Spor Kulüp Başkanı Sayın Abdulvahap beyle yaptığımız görüşme neticesinde Depremzedeler yararına Batman ilinde 26 Şubat Pazar günü Batman stadyumunda her iki takım seyircilerinin ortak kullanacakları türübünün de özel dostluk maçı yapılması konusunda mutabakata varılmıştır.
 Bilet fiyatları protokol türübünü 100 TL, diğer bölümler 30 TL olacak olup, tüm Batman ve Siirt halkını bu anlamlı maça rağbet göstermelerini umut ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.