Bu haber kez okundu.

İki Ayrı Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı
banner229

Çevre yolunda ve Aydınlar caddesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Aynı şeritte seyreden 2 aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Minibüsün motosiklete çarpması sonucu meydana gelen ikinci kazada ise 2 kişi ağır yaralandı.

Çevre yolunda İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, Siirt çevre yolu eski polis okulu kavşağında meydana geldi.

Tillo ilçe istikametinden şehir merkezi istikametine doğru seyir halinde olan E.K. yönetimindeki 56 AV 483 plakalı araç ile Ö.Y. yönetimindeki 34 HK 5376 plakalı araç çarpıştı.Kazada 9 kişi yaralandı.

Haber verilmesi, üzerine olay yerine birçok ambulans sevk edildi. Yaralıların bir kısmı Siirt Devlet hastanesine sevk edilirken diğer yaralılar ise çevredeki diğer özel hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan sürücüsü öğrenilemeyen 80 LG 724 plakalı minibüs ile Vedat Çatkan yönetimindeki plakasız motosiklet Tillo Caddesi'nde çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Çatkan ile beraberindeki Hamza Özer yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.