Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği Ziyaret Etti
banner229

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti.

Siirt Havaalanında Vali Ali Fuat Atik, Ak Parti Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, 3. Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, vatandaşlar, partililer ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.

İncelemelerine Siirt Valiliğini ziyaret ederek başlayan Bakan Soylu, Valilik şeref defterini imzaladı.

Vali Ali Fuat Atik’ten ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Soylu, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile de bir süre sohbet ederek,  ilçelerde de yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Atik, ziyaret anısına Bakan Soylu’ya bir tablo hediye etti.

Siirt Valiliğinde incelemelerini tamamlayan Bakan Soylu daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçerek, güvenlik ve asayiş toplantısı düzenledi.

Bakan soylu daha sonra Ak Parti İl Başkanlığınca 14 Eylül Kapallı Spor Salonunda düzenlenen, ‘Merkez İlçe 6.Olağan Seçim Kongresi’ne katıldı.

Bakan soylu daha sonra ilimize bağlı Eruh ilçesine geçerek, çeşitli temas ve incelemelerinin yanı sıra halk ziyaretlerinde bulunacak.

Bakan Soylu’nun valilik ziyaretine, eski AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Ethem Sancak, eski Ak Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran,Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.