Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakanı Soylu, Eruh/Akrep Üs Bölgesinde Kahraman Mehmetçiklerle Bayramlaştı
banner229

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkâri/Yüksekova Düz Tepe Üs Bölgesi'nde temaslarının ardından, beraberinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Siirt-Şırnak sınırındaki Akrep Üs Bölgesi'ni ziyaret etti.

Burada, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Eruh Kaymakam Ali Erdoğan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç tarafından karşılanan Bakan Soylu, üs bölgesinde görevli askerlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Soylu, onlarla tek tek sohbet etti.

Bakan Soylu, daha sonra Afrin'deki güvenlik güçleriyle bayramda bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile telefonla görüştü.

Tüm komutanların da bayramını tebrik eden Bakan Soylu, nice bayramlara, huzurla, birlikle, sağlıkla ulaşmayı temenni etti.

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem selamlarını hem de bayram dileklerini getirdiklerini aktararak kahramanca bir mücadele yürütüldüğüne dikkati çekti.

Daha sonra bölge hakkında ilgililerden bilgi alan Bakan Soylu, nöbet tutan askerlerden Recep Yalçın ve Oğuzhan Aydın'ın aileleri ile telefonda görüntülü konuştu, bayramlarını kutladı.

Bakan Soylu, telsiz ile üs bölgesinde görevli askerlere de seslendi, bayramlarını tebrik etti.

Eruh Akrep Tepe Üs Bölgesi'nde temaslarını tamamlayan Bakan Soylu daha sonra Siirt kent merkezinde Siirt'te Polis Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görevli polislerle bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.