Bu haber kez okundu.

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ERSOY VE JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÇETİN, SİİRT VE ERUH'TA İNCELEMELERDE BULUNDULAR
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Siirt Valiliği ve Eruh ilçesini Ziyaret Ettiler.

Beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy ile çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt'e gelen Bakan Yardımcısı Ersoy, ilk olarak Eruh ilçesi, Akrep üs bölgesinde kahraman Mehmetçikleri ziyaret etti.

Bakan Ersoy’u, üs bölgesinde Vali Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi karşıladı.

Akrep üs bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Ersoy kahraman Mehmetçiklerle sohbet etti. Yürütülen çalışmalar hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.

Terörle mücadelenin etkin bir şekilde kararlılıkla devam ettiğini belirten Bakan Yardımcısı Ersoy, kahraman Mehmetçiklere teşekkür etti.

Eruh ilçesi Akrep askeri üs bölgesinde incelemelerini tamamlayan Bakan Yardımcısı Ersoy ve beraberindekiler daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Ersoy, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüşerek, ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ziyaret anısına,Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e üzerinde şanlı Türk bayrağı işlemeli yöreye ait el dokuması Siirt Tiftik battaniyesi hediye etti. 

Bakan Yardımcısı Ersoy ve beraberindeki heyet daha sonra incelemelerine İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek sürdürdü.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.