Bu haber kez okundu.

HUBUBATTA SÜNE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR
banner229
2015 Yılı Bitki Sağlığı Uygulama Proğramı Kapsamında İlimiz Merkez Köyleri ile Kurtalan İlçesi ve Köylerinde Hububatta Süne Zararlısına karşı 25 Mayıs 2015 tarihinde başlayan Nimf Sürvey çalışmaları kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Diyarbakır Zirai Mücadele İstasyonu Müdürlüğü Teknik elamanlarınca yürütülen ortak çalışmalar sonucu kimyasal mücadele kararı verilen alanlarda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik ekipleri koordinasyonunda kimyasal mücadeleye başlandı.
Bu süre içinde yapılan kimyasal mücadele çalışmaları İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Teknik ekiplerince sürekli takip ve kontrol edilmekte olup, herhangi bir aksama ve olumsuzluk olmaması için çalışmaların aksatılmadan yürütüldüğü öğrenildi.
Üreticilerin daha iyi ve verimli ürün alabilmeleri için çalışmaların hasat sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.