Bu haber kez okundu.

Hızlı Destek Programına Siirt’te Rekor Başvuru
banner229

Genç, yeni mezun ve kadın istihdamını hedefleyen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı’na başvurularında Siirt’te 288 işletmenin başvurusu onaylandı.

AK Parti Milletvekili Osman Ören,İlimizde KOSGEB’in Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programına bugün itibariyle ilimizde 288 işletmenin başvurusunun onaylandığını duyurdu.

Ören,bugün itibariyle ödeme talebinde bulunan 87 işletmeye birinci taksit ödemesi toplam 9.310.000,00 TL destek ödemesi yapıldığını ve yapılan 

bu destekler kapsamında bugün itibariyle Siirt İlimize 184  kişiye yeni istihdam sağlandığını söyledi.

Milletvekilimiz Osman Ören, Destek işletme sermayesi niteliğinde olup faizsiz, kefilsiz ve teminatsız geri ödemeli destek olarak ödenecektir. 

Desteğin 24 ay geri ödemesiz dönemi takiben 4’er aylık 6 taksitte faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e geri ödeneceğini ifade etti.

Ören, verilen destekle ilgili detaylı bilgiyi www.kosgeb.gov.tr adresindeki Program Bilgilendirme Sayfasından ve KOSGEB İl Müdürlüklerinden alınabileceğini ve bu desteğin son başvuru tarihi 31 Mart 2022 olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.