Bu haber kez okundu.

Hisarcıklıoğlu: Siirt TSO, Paris,Berlin, Londra’daki Ticaret Odaları İle Aynı Hizmeti Veriyor
banner229

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 5 yıldızlı hizmet verdiğini, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nın Paris,Berlin, Londra’daki Ticaret Odaları ile aynı hizmeti verdiğini söyleyerek, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’yu kutladı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu meclis üyeleri ile düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada; "Siirt Ticaret ve Sanayi Odası akredite, yani 5 yıldızlı bir oda. Paris,Berlin, Londra’daki Ticaret Odaları ile aynı hizmeti verdiğini Siirt Ticaret ve Sanayi Odasıda aynı kalitede hizmet verdiğini ve Bu vizyonundan dolayı, Oda çalışanlarını ve Güven Kuzu'yu kutladı.

Hisarcıklıoğlu konuşmasının devamında, Güven kardeşimle Ankara'da da birlikte çalışıyoruz. Kendisi, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi'nin yönetiminde olduğunu, Siirt’i ve Siirt TSO'yu, Ankara'da en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Siirt'in bir şansı da, ülkemizin önde gelen iş adamı, Sayın Nihat Özdemir'in, Siirt TSO Meclis Başkanı olmasıdır. Nihat Başkanımızla da, TOBB Genel İdare Kurulunda bir aradayız. Ben, her 2 Başkanımızla birlikte çalışmaktan ve yol arkadaşım olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.